A torták kizárólag természetes,minőségi alapanyagokból készülnek állati tejszín felhasználásával. A burkolás alá NEM vajkrém, hanem isteni csokoládé ganache kerül. Fehérre lekent torták esetében fehércsokoládés krém, kívül sokoládés esetén tejcsokoládé tarte vagy étcsokoládé ganache kerül felhasználásra. Vaj használata esetén igazi teavajat használok fel. Lekvár esetén jó minűségű , házi lekvár kerül felhasználásra.
Külön kérésre laktózmentes, tejmentes,gluténmentes, növényi illetve bio alapanyagokat is használok. Szezon idején friss gyümölcsök kerülnek a tortába, nem diópótlót, hanem igazi diót , mandulát, mogyorót használok.
Kérés esetén ehető élő rózsa is beszerezhető. Torta burkolásához minőségi , Magyarországon gyártott vaníliás vagy mandulás burkolómasszát használok fel, kérésre marcipánnal való burkolás is megoldható.
Isteni étcsokoládés piskóta eredet Sacher recept alapján baracklekvárral lekenve , de saját módszerrel csokoládékrémmel, benne baracklekvárral és aszalt barackkal
Csokoládés és vaníliás piskóta, tejszínes csokoládés banános krémmel.
Málnás csokoládé
A kihagyhatatlan páros, málna csokoládéval. Mindez természetesen belga csokival és holland kakaóporral készült piskótával, hogy még tökéletesebb legyen.
Vaníliás áfonya
100 % Áfonyalekvár és tejszínes vaníliás krém tökéletes harmóniája vaníliás piskótában.
Bounty
Étcsokoládés és kókusz krém váltakozása kakaós piskótába töltve. VEGÁN is kapható :)