Isteni étcsokoládés piskóta eredet Sacher recept alapján baracklekvárral lekenve , de saját módszerrel csokoládékrémmel, benne baracklekvárral és aszalt barackkal
Kakaós piskóta, tejszínes belga csokoládéval és tejszínes tejcsokimoussal.
Joghurtos gyümölcs torta
Könnyű joghurtos tejszínes krém gyümölcs darabokkal 100%gyümölccsel készült krém, különleges vaníliás piskótán (alap íz joghurtos eper málna, választható más gyömölcs is).
Citromos túró választhtaó gyümölccsel
Könnyű tejszínes túrókrém, egy kis citrommal fűszerezve, választható gyümölcsökkel ízesítve.
Tejszínes belga csokoládé (tej vagy étcsokoládé)
Kakaós piskóta, isteni tejszínes csokoládé krémmel, egyedi recept alapján.
Tejszínes belga csokoládé 70% - egy csipet tengeri sóval
LIMITÁLT
Azoknak, akik imádják az igazi keserű étskoládé ízét, mindezt feldobva egy pici sóval, ami kiemeli a csokoládé karakterességét - kérhető meggy vagy málna betéttel is :)
Csokoládés és vaníliás piskóta, tejszínes csokoládés banános krémmel.
Málnás csokoládé
A kihagyhatatlan páros, málna csokoládéval. Mindez természetesen belga csokival és holland kakaóporral készült piskótával, hogy még tökéletesebb legyen.
Vaníliás áfonya
100 % Áfonyalekvár és tejszínes vaníliás krém tökéletes harmóniája vaníliás piskótában.
Bounty
Étcsokoládés és kókusz krém váltakozása kakaós piskótába töltve. VEGÁN is kapható :)
Burkolt , design torták esetén egy réteg piskóta, egy réteg krém ismétlődik. Tej-ét és fehércsoki mousse krémek kakaós piskótába töltve :)
Citrom -eper
Vaníliás piskótában isteni tejszínes citromkrém, egy réteg eper betéttel bolondítva.
Levendulás mascarpone frissítő citrommal
Vaníliás-citromos piskótába töltve egy igazi különlegesség, a levendulás mascarpone krém, tejszínnel lazítv. Ennek a virágnak különleges illata és ugyanolyan különleges íze van.
Torta szeletszámok és információk
Mekkora szeletszámban Készíthetőek el a torták?
A tortákat többféle méretben és szeletszámban tudom elkészíteni. A legtöbb torta magasbb, mint egy átlagos süti szelet, ezért vékonyabb szelet is elegendő belőle. Egy átlagos torta 8-10 cm magas, a design torták viszont 12, akár 15-20 cm-es méretben is lehetnek.
EGyéni kérés vagy design alapján magasabb és alacsonyabb torták is készíthetőek.
A szeletszámok kiszámolásánál ezt is figyelembe veszem.
Emeletenként választható más-más íz, ilyenkor a díszítés és méret/magasság kiszámolása design alapján egyedi - ezt általában érdemesebb a készítőre bízni.
Emeletes tortáknál a tortába tortatiplit szúrok, a szintek közé vastag papírtálcát teszek. Egyrészt a könnyebb szeletelhetőség miatt, másrészt, hogy a torták egymáson lévő súlyát elolszlassuk.
A tipliket szeletelés során el kell távolítani a tortából!
Emeletes torták esetén (főleg ha több szintről van szó), a legalsó szint valamilyen csokoládés (lehetőleg étcsokoládés) ízesítésű lehet a súly elosztás miatt!